O nama INSPIRACIJA KONTAKT

Proizvodi

Početna » Proizvodi

Zdjele

Vrt

Amfore

Amfore na prodaju Dekorativne Amfore ručne izrade raznih dimenzija. Idejne lokacije za dekorativne Amfore Amfore kao dekoracija akvarijuma u hotelu Podgorica Amfore kao dekoracija kamenog vrta ispred kuće

Dekoracija

Dekoracija za Vaš dom ili baštu Posude za voće ili dekoracija sa motivima biljaka i kamena.

Dekorativne Vaze

Dekorativne Vaze

Ivicnjaci

Saksije za cvijeće Ivičnjaci. Prodaja dekorativnih saksija za cvijeće sa izgledom i strukturom kamena raznih dimenzija. Da li želite dekoraciju za Vaš dom ili za vašu baštu kao mini saksije i za prostor koji traži posebnu pažnju.

Kamenjar

Ukrasni kamenjar kroz dvorište prodaja. Ukrasne saksije za kuću i dvorište. Prodaja ukrasnih mini saksija za dvorište i kuću. Odličan izbor za kuću i bonsai ili mini masline a za dvorište kao ukras.

Korita

Prodaja petnjak korita za biljke. Ukrasite vaš dom ili vrt sa saksijama za cvijeće.

Panjevi

Panjevi kao saksije za cvijece

Pila

Prodaja Pila izgleda kao kamen. Saksije velikih i malih veličina za kuće, stanove, restorane, hotele i sl. Pila mogu biti naručena po Vašoj želji. Da li vam treba za restoran ili baštu ili kao dekoracija za vaš dom to je na Vama da odlučite.

Pitari

Prodaja pitara. Saksije za cvijeće. Saksije za cvijeće Pitari mogu biti raznih dimezija i izgleda koji Vama odgovara.

Ploče za oblaganje

Pordaja ploča za oblaganje zidova sa strkturom kamena i po Vašoj želji. Ploče za oblaganje sa unikatnim izgledom i kamenom strukturom. Može biti i crtež koji izgleda kao fosil.

Struktura

Prodaja dekorativnih saksija, amfora, vazi sa strukturnim izgledom kamena. Na vama je da odlucite koji motiv ce ici uz strukturu koju zelite.

Vaze

Prodaja za vaza cvijeće i dekorativnih vaza. Vaze za cvijeće za kuću, stan, baštu, restoran, hotel… gdje god je potreba za čediteranskim izgledom tu program Petnjak ima vazu za cvijeće.